Hullámos papagájok lehetnek melegek?
Figyelt kérdés
Van két hullámosom, kb másfél éve vannak meg, mindkettőnek kékes-lilás a viaszhártyájuk, de egyiket úgy adták el hogy fiú, a másikat pedig hogy lány...2015. márc. 19. 14:26
1/6 anonim válasza:
Ha csak ketten vannak, miért ne? Az én madaram még az almár is elkapta nagy szexéhségében.
2/6 Chone válasza:
Nem értek a papagájokhoz, csak a nyulakhoz, de ott is megesik, ha 1-nél több bak nyúl van összezárva, a dominánsabb állandóan megugorja a többi bakot. :)
3/6 anonim válasza:
Egyik kandúr macskám egyszer elkapta hátulról a másik kandúrt, igaz az hevesen tiltakozott, de ha macskák között lehetnek, akkor madarak között is.
4/6 anonim válasza:
Szerintem lehetnek. Nekem régebben volt két papagájom, egy nőstényt és egy hímet akartam volna, de végül véletlen a másik is hím lett. Eleinte féltem, hogy gondok lesznek belőle, végül imádták egymást. Amikor a társa megdöglött, aki még tovább élt az szó szerint belebetegedett, hogy elvesztette a társát, később hiába kapott új társat magának nem tűrte maga mellett meg. Persze, hogy mindez konkrétan mennyire utalhat melegségre azt nem tudom, "szexelni" nem láttam őket :), de a többin eléggé meglepődtem. Amúgy egy csomó élőlény van, akik "melegek". Pl. delfinek közt is vannak.
5/6 anonim válasza:
Igen, a hímek össze szoktak jönni egymással, ha össze vannak zárva és nincs más lehetőségük.
Vagyis ez inkább úgy nyilvánul meg-hogy mivel másnak nem tudnak-egymásnak udvarolnak.
De a viaszhártya színe alapján még mindig lehet az egyik tojó, sokaknak fehéres-világoskék a viaszhártyája.
6/6 anonim válasza:
Nekem amikor lány hullámosok voltak együtt akkor volt szex, de most hogy egy fiú és egy lány van nincs szex....érdekes. Viszont jó barátok, nagyon jól megértik egymást, soha nem bántják egymást, puszilkodni is szoktak...stb., de szex az nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!