Szerintetek ciki, ha hím papagájomnak puszit adok? 14f
14 éves fiú... puszilgat egy papagájt.. Hááát.. szerintem... elég beteges.
Kutyát macskát is az szerintem de papagájt... :D
Nekem galambom van aki most hat és fél éves és fiú.
Mivel 3 napos korától én nevelem nevelt fiamként sok szeretettel, ezért imádom és sokszor össze puszilom a kis pofiját és a szárnyát. Van amikor simogatom és a kezemben alszik el, olyan jólesik neki. Azután felébred, akkor először megijed, hogy hol van de utána megnyugszik ha látja, hogy a kezemben van.
Amkor a párjának a tojásait melegíti, akkor viszont nagyon harcias még velem szemben is. Gyönyörűnek neveztem el, mert egyszer csak elkezdte turbékolni, hogy gyönyörű, miután sokszor mondtam neki. Azóta ez a neve. A videón lehet hallani amikor vissza megy a fészekbe, akkor mondja néhányszor a nevét.
Ő a kis puszi-nyuszi galambom.
Azok mű tojások alatta, különben nagy lenne a szaporulat, a minden havi kettővel, amit a párja tojik, akit ő hozott ide magának.
https://www.youtube.com/watch?v=bCVcE5OQASo
Szabadon jár ki be ahogy kívánkozik.
Meglátja, hogy kinézek az ablakon, már jön a vállamra és forogva búgja turbékolja a fülembe amit a videón, hogy gyönyörű. Közben minden forgásánál megsimítja a fülem a meleg orrával. Aki szereti az állatokat annak nem kell mondanom, hogy bizony nagyon szeretem és megpuszilgatom a kis gyönyörűt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!