Nimfapapagájom csipegetett az ürülékéből. Pár napja kedvtelenebb, és kevesebbet is eszik. Igaz, hogy ettől el is pusztulhat?
Remelem meg megvan a papagajod...szerintem asvanyi anyag hianya van. Ajanlom, hogy rakj be neki egy tanyerba sodert. A madaraknak ugyanis szukseguk van apro kavicsokra, hogy meg tudjak emeszteni amit felcsipegettek. Ajanlanam vitamin cseppek belekevereset a itato vizebe.
Tojas hejat is erdemes kiszaritani osszetorni de nem porra es kis talban berakni neki. Nagyon boldog lesz. Tele van Kalciummal. Akar magat a fott tojast oda lehet neki adni termeszetesen csak egy darabjat de mindenkeppen sargajaval.
A mi madaraink nagyon szerettek a tyukhur nevu novenyt. De miutan mostmar hideg van odakinn, zoldsegzoldje is jol jon.
Majd kitapasztalod mi a jo neki. Sok szerencset, remelem segithettem!
Szia!
A kérdező vagyok.Köszi a választ.Másnap kaptak főtt tojást héjjal együtt,és már nem is volt semmi bajuk.Vitamincseppeket nem kapnak,hanem inkább gyümölcsöt és zöldséget.Az enyémek is imádják a tyúkhúrt.
(madaras oldalam címe,ha érdekel nézzétek meg!!Köszi www.gportal.hu/nimfabarat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!