A füstölő árt a hullámos papagájnak?
Sziasztok!
Tanácsotok kérem, aki tud írjon kedves. Füstölőket lehet használni abban a helyiségben, ahol a hullámos papagájaim is vannak?
Valahol azt olvastam, hogy árt nekik, ezért inkább nem kockáztatok.
Ti esetleg tudtok erről valamit?
Köszönöm.
Nemhiszem, nekünk nem volt baja tőle.
Csak mondjuk ne tedd hozzá nagyon közel, akkor lehet megharagszik... :)
Nem a közelükbe terveztem :)
Nektek is hullámos volt/van? :)
NE használd abban a szobában ahol ők vannak de mivel nem nélkülözhetetlen dolog inkább egyáltalán ne használd mivel a szaga terjed a lakásban, eljut hozzájuk is valószínűleg.
Az első válaszoló nem tudom miből írja olyan biztosra hogy nem árt nekik, hogy nem ártott a papagájainak vele. Azt nézte hogy a használatától leesnek-e az ülőrúdról vagy elkezdenek-e pl. tüsszögni vagy mi?? Mert nem így lesz bajuk tőle hanem a nagyon fejlett,összetett így érzékeny tüdejüknek árt elsősorban amit kívülről nem látni de az egészségüket és az élettartamukat befolyásolja rossz irányba.
1. Azt sajnos nem tudom, mert mi is úgy kaptuk, és nem mondták hogy milyen fajta, és nem is néztünk utána. :)
5. Amint látod nem azt írtam amit te leírtál ...
De am nekünk eggyáltalán nem volt baja tőle, lehet hogy a miénk szerette vagy nem tudom :)
De azért mindenféleképp nézz utána egy állatorvosi oldalon vagy valahol, nehogy baja essen. :)
De ha valami kellemes illatot veszel attol szerintem nem lehet nagy baj...
Köszönöm szépen a válaszokat. Valóban nem szabad kitenni semmiféle füstnek. S itt nem az illatról van szó, hogy jó vagy rossz.
Nagyon sok mindenre kell odafigyelni náluk, mert kicsi gyenge a szervezetük, s lehet észre se vesszük úgy ártunk nekik. Vagy akkor nem lesz baja , de később igen. S sokan csodálkoznak miért csak pár évig él náluk egy papagáj....na ezért, mert a részletekre sokan nem figyelnek.
Köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!