Honnan lehet szerezni kézzel nevelt jákó papagájt?
Még fiatalt keresek,hogy nagyobb legyen köztünk a kötelék.Nagyon tetszik ez a madár,és szeretnék egyet.Már mindent tudok róla,a körülbelüli árát,hogy ez a madár egy életre szól,mivel lehet etetni,és a többi =)
a válaszokat előre is köszönöm
vegyél esetleg, de nagy ritkaság a boltokban.
nekem mellesleg két arám van, kézzel neveltem, tudnak beszélni. nagyon nagy kincs, ezért nem sok helyen tudsz hozzájutni.
100%-osan komolyan gondolom.Mindent elolvastam róla,a hátrányokat is,hogy sokat kell vele törődni,stb. (3 hétig segítséggel kéne,most épp gipszbe vagyok ^^",de nagyon szeretnék egy ilyen madarat,100%-os társak lennénk =)..)
Amúgy a kérdésnél ott van hogy privát üzenet a kérdés kiírójának.
Rendben:)
Akkor majd megkérem szüleimet írjanak egy mailt, aztán majd ott kérdezhetsz még.
És a szüleid is mindent tudnak róla?
Ide leggyakrabban gyerekek írnak, onnan gondolom, hogy ez esetben is ez a helyzet.
A cites kötelességéről is tudsz?
A kérdésre kell a válasz,nem panaszkodni.
Amúgy meg ha felnőttként venném át,akkor nehezebben szokna emberhez.Miért lenne jobb egy szelíd,babusgatható papagájnál egy vad agresszív madár?De ha te véres kézzel akarnál élni,felőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!