Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mit jelent ha a nimfa sziszegő...

Mit jelent ha a nimfa sziszegő, fújó hangot ad ki néha ha a közelébe megyek? Valami betegségre utal? Netán azt akarja "mondani" hogy hagyjam őt békén?

Figyelt kérdés
2008. aug. 16. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy fél tőled.Így csinál amikor veszélyben érzi magát.
2008. aug. 16. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet,hanem biztos,hogy FÉL!Kezdetben az én nimfáim is csinálták néha,de már elég szelídek!A legjobb,amit ilyenkor tehetsz szerintem az,hogy amikor már fúj,akkor azon a ponton megállsz,és nagyon lassan kezdesz visszahúzódni!De ezt ne tedd meg hosszú hónapokon keresztül,mert akkor soha nem fog megszelídülni,és így majd azt szokja meg,hogy ő a főnök.Egy idő után ne hagyd magad,hanem közelíts mégjobban,persze nagyon-nagyon lassan!Remélem sikerül!Sok sikert!
2008. aug. 17. 16:43
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Ma kb. 10-15 perc ráfütyülés után a leányzó a kezemből megette a tyúkhúrt úgyhogy barátkozok

vele :)

2008. aug. 17. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, kissé késve válaszolok,még új vagyok itt, de van egy 14 éves nimfapapagájom, aki teljesen szelíd, de kissé elkényeztetett. Ő akkor fúj, ha azt akarja, hogy békén hagyják. Akkor is szokott fújni, ha fél, de ilyenkor halkabban fúj. Remélem, sok örömed tellik a papagájodban, elbűvölő teremtmények!!
2009. febr. 23. 19:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt nimfam,nagyon szelid volt, es akkor fujt, amikor a feszket vette, mikor mar rakott le tojast, azert nagyon merges, akarmilyen szelid.
2009. aug. 4. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!