Kaptam egy tojó nimfát hogy szeliditsem? (lent)
Figyelt kérdés
Nos van egy 5hónapos him nimfám és kapott egy párt egy tojót egyenlőre még csipkedik egymást de h benyulok kalitba én rám meg fuj néha elveszi a kaját tölem néha meg nem. hogy szeliditsem meg ??? ha a másikat ki hozom kalitből ö meg féltékeny én kihoznám de nem tudom mer vad :S segitsetek pls2010. jan. 31. 08:54
1/3 anonim válasza:
Először is nagyon sok türelem kell hozzá!
Nem elég neki pár nap! Jó pár hét kell, hogy a tojó is szelíd legyen, de mivel nem az és mellette van egy hím, így elég nehéz a dolgod, de nem lehetetlen!
Csináld ugyanazt, amit eddig! Csak sose fogd meg kézbe! Etesd kaliton keresztül, beszélj hozzájuk és idővel ő is megszelídül.
2/3 anonim válasza:
Én ugy szelidítettem hogy két napig nem adtam neki enni vaolt és utánna meg csak a rácson kívül röl nyujtsál be nek kezedben ennivalót és akkor ha elveszi ezt majdnem minden nap etesd így de a 3 dik nap már adj neki tálba kaját de a kezedböl a dda alegtöbbet nekem megvan még és most is amikor írom neked ezt a kmit akkor is itt ul vállamon és a kézböl etetés után egyre növeld aszintet és kézre ultetés stb..... Szívesen
3/3 anonim válasza:
Gratulálok 2napig nem adtam neki enni!!!!!!Téged barátom vasvillával kellene etetni olyan gyökér vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!