Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Kaptam egy tojó nimfát hogy...

Kaptam egy tojó nimfát hogy szeliditsem? (lent)

Figyelt kérdés
Nos van egy 5hónapos him nimfám és kapott egy párt egy tojót egyenlőre még csipkedik egymást de h benyulok kalitba én rám meg fuj néha elveszi a kaját tölem néha meg nem. hogy szeliditsem meg ??? ha a másikat ki hozom kalitből ö meg féltékeny én kihoznám de nem tudom mer vad :S segitsetek pls
2010. jan. 31. 08:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is nagyon sok türelem kell hozzá!

Nem elég neki pár nap! Jó pár hét kell, hogy a tojó is szelíd legyen, de mivel nem az és mellette van egy hím, így elég nehéz a dolgod, de nem lehetetlen!

Csináld ugyanazt, amit eddig! Csak sose fogd meg kézbe! Etesd kaliton keresztül, beszélj hozzájuk és idővel ő is megszelídül.

2010. jan. 31. 10:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Én ugy szelidítettem hogy két napig nem adtam neki enni vaolt és utánna meg csak a rácson kívül röl nyujtsál be nek kezedben ennivalót és akkor ha elveszi ezt majdnem minden nap etesd így de a 3 dik nap már adj neki tálba kaját de a kezedböl a dda alegtöbbet nekem megvan még és most is amikor írom neked ezt a kmit akkor is itt ul vállamon és a kézböl etetés után egyre növeld aszintet és kézre ultetés stb..... Szívesen
2010. jan. 31. 13:39
 3/3 anonim válasza:
Gratulálok 2napig nem adtam neki enni!!!!!!Téged barátom vasvillával kellene etetni olyan gyökér vagy.
2010. febr. 8. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!