Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Miért rángatja fejét le-fel a...

Miért rángatja fejét le-fel a hullámos papagájom?

Figyelt kérdés
A feje rángatása közben ricsog csipog...!!! Ezt miért csinálja és hogy lehet leszoktatni a fejrángatásról???

2014. nov. 21. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
23%

Szellemi fogyatékos.

Egész életében gyógyszereket kell majd szednie.

2014. nov. 21. 16:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Honnan tudod...nem is látod...
2014. nov. 21. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
54%

Időnként felhúzom magam az ilyen kérdésektől. Mert tökéletesen látszik hogy úgy vettél hullámos papagájt hogy fogalmad sincs hogyan viselkedik, miket csinál, milyen a természetes viselkedése.

Gondolom hím madárról van szó. A fel-le mozgás, bólogatás vagy az udvarlás része(minden hím udvarol vagy a párjának vagy ha szegénynek nincs párja bárminek a kalitkában általában ugyanazokat a mozdulatokat használva) vagy etet(a párok etetik egymást, ezzel a fejmozdulattal öklendezik fel a kaját, az egyedül sínylődő hímek is etetnek pár nélkül is mivel ez ösztönös dolog akárcsak az udvarlás).

Tehát nagy valószínűséggel ez egy természetes viselkedés így nem lehet leszoktatni róla.

2014. nov. 21. 18:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezen órákig röhögtem 'szelemi fogyatékos' Én pl. 80 oldalas könyvet olvastam a hullámos papagájról és van is 4 de istenem :D
2014. nov. 28. 14:03
 5/5 anonim ***** válasza:
A(z enyém a) fejrángatást, és csipogást egyszerre általában akkor szokta csinálni amikor dühös. Lehet a tiéd is...próbáld meg lenyugatni. Remélem segítettem valamit:)
2014. dec. 5. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!