Miért rángatja fejét le-fel a hullámos papagájom?
Figyelt kérdés
A feje rángatása közben ricsog csipog...!!! Ezt miért csinálja és hogy lehet leszoktatni a fejrángatásról???2014. nov. 21. 16:30
1/5 anonim válasza:
Szellemi fogyatékos.
Egész életében gyógyszereket kell majd szednie.
2/5 A kérdező kommentje:
Honnan tudod...nem is látod...
2014. nov. 21. 16:33
3/5 anonim válasza:
Időnként felhúzom magam az ilyen kérdésektől. Mert tökéletesen látszik hogy úgy vettél hullámos papagájt hogy fogalmad sincs hogyan viselkedik, miket csinál, milyen a természetes viselkedése.
Gondolom hím madárról van szó. A fel-le mozgás, bólogatás vagy az udvarlás része(minden hím udvarol vagy a párjának vagy ha szegénynek nincs párja bárminek a kalitkában általában ugyanazokat a mozdulatokat használva) vagy etet(a párok etetik egymást, ezzel a fejmozdulattal öklendezik fel a kaját, az egyedül sínylődő hímek is etetnek pár nélkül is mivel ez ösztönös dolog akárcsak az udvarlás).
Tehát nagy valószínűséggel ez egy természetes viselkedés így nem lehet leszoktatni róla.
4/5 anonim válasza:
Ezen órákig röhögtem 'szelemi fogyatékos' Én pl. 80 oldalas könyvet olvastam a hullámos papagájról és van is 4 de istenem :D
5/5 anonim válasza:
A(z enyém a) fejrángatást, és csipogást egyszerre általában akkor szokta csinálni amikor dühös. Lehet a tiéd is...próbáld meg lenyugatni. Remélem segítettem valamit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!