Beteg a papagájom?
Figyelt kérdés
A kis nimfám (5 hónapos) és éppen most vedlik. Miközbe simogattam egyik nap észrevettem hogy kis kiálló izék vannak a testén (fej,mindkét szárny, nyak) 4 db kiálló valami van rajta és az fáj neki mert nem hagyja hogy ott hozzáérjek és károg ha hozzáérek. A fején van mintha egy kihullott toll vég elfekszik és azt ki akartam szedni hogy ne zavarja de nem lehet mert fáj neki. De az hogy fájhat? a kihullott toll de még ott van :( kérlek segítsetek mert nagyon féltem és ezek a kiálló dolgok..2014. nov. 6. 15:06
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de most megnéztem és nem csak dudorok vannak rajta, hanem a nyakánál legalább 3 egymás mellett lévő fekete felfelé álló valami áll ki a nyakából meg a fejtetőn.. Mi lehet? Tényleg elviszem orvoshoz most már :(
2014. nov. 7. 15:27
12/13 anonim válasza:
Az is csak tok. Nem csak egyféleképpen néznek ki.
Ha nincs semmi egyéb tünete tehát nem gubbaszt, nem étvágytalan,stb nem úgy néz ki mint aki beteg, mint akinek baja van akkor figyeld nap mint nap ezeket a "valamiket" és látni fogod ahogy változnak, nőnek, toll lesz belőlük.
Felesleges az állatorvos szerintem.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget, semmi baja, felhívtuk az egyetemet és ugyan ezt mondták, csak vitamint kellene igyon, de nem issza meg :/ Köszi tényleg :)
2014. nov. 8. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!