Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hogyan tekintesz az állatodra?

Hogyan tekintesz az állatodra?

Figyelt kérdés
Mi a papagájt A GYEREKnek hívjuk,de néha olyan furán néznek ránk az állattalanok ezért.
2010. jan. 22. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a saját hörcsögeimet családtagnak, egyenrangú félnek tekintem, így általában a nevükön szólítom őket. Ám van két fogadott hörcsögöm, akiket barátnőm várja vissza, ha talál lakást magának. Őket a fogadott gyermekeimnek szoktam hívni, mert barátnőm a gyerekeinek, a kölykeiket pedig az unokájának hívja. Így ők ketten a fogadott gyermekeim, bár általában őket is a nevükön hívom, ám ha bemutatom valakinek őket, akkor elsorolom az enyéim nevét, mert a két kis vendégét (vendég: fél éve laknak már itt:)) és hozzáteszem, hogy ők a fogadott gyerekeim.

Rám is furcsán szoktak nézni, hát ez van:)

2010. jan. 22. 11:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom a kutyám! Viccesen csak annyit szoktam mondani. Vár már az én drága párom haza.
2010. jan. 22. 11:39
 3/6 anonim válasza:
100%
Nekünk is olyanok a kutyusaink (3 is van), mintha a gyerekeink lennének... Én vagyok Nekik Anyi, a párom meg Api. Egyszerűn imádom Őket. Néha úgy érzem jobban is, mint sok embert. Ezért is készülök állatorvosnak!! :-)
2010. jan. 22. 11:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kutyám a legjobb barátom, a testvérem, az alvópajtim, az életem(L) L/16
2010. jan. 22. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kutyusom = családtag!

Úgy is szoktam szólítani a nevén kívül, hogy "drága szívem", "édesem", "szépségem".

Egyébként többre tartom az állatokat általánosságban véve, mint a legtöbb hazug, álnok, csaló, hipokrita embertársunkat....

2010. jan. 22. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A kutyánk a 3. gyerekünk.De ezenkívül a legjobb barát,társ!!!!
2010. jan. 22. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!