Hogyan tekintesz az állatodra?
Én a saját hörcsögeimet családtagnak, egyenrangú félnek tekintem, így általában a nevükön szólítom őket. Ám van két fogadott hörcsögöm, akiket barátnőm várja vissza, ha talál lakást magának. Őket a fogadott gyermekeimnek szoktam hívni, mert barátnőm a gyerekeinek, a kölykeiket pedig az unokájának hívja. Így ők ketten a fogadott gyermekeim, bár általában őket is a nevükön hívom, ám ha bemutatom valakinek őket, akkor elsorolom az enyéim nevét, mert a két kis vendégét (vendég: fél éve laknak már itt:)) és hozzáteszem, hogy ők a fogadott gyerekeim.
Rám is furcsán szoktak nézni, hát ez van:)
Nekem a kutyusom = családtag!
Úgy is szoktam szólítani a nevén kívül, hogy "drága szívem", "édesem", "szépségem".
Egyébként többre tartom az állatokat általánosságban véve, mint a legtöbb hazug, álnok, csaló, hipokrita embertársunkat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!