Magyarországon kaphato pálma kakadu és ha igen hol és mennyiért?
tegnap 22:36-nak üzenem:
A "védett" kategória Magyarországon, őshonos fajok esetében használatos, egyéb esetben (tehát pl. nemzetközi szinten) leginkább az IUCN által használt kategóriákba sorolunk minden állatfajt.
Esetleg el tudnád mondani, hogy jelen madár esetében milyen extrém védettséget élvez a faj? (Legutóbb, mikor én erről informálódtam, akkor ugyanis még a "Least Concern" kategóriába sorolták a fajt.)
Valahol olvastam és megmaradt bennem.
Akár igaz akár nem gondoltam leírom mert SZERINTEM az ilyen ritka/ritkább fajokat nem kéne szinte 0 tudással rendelkező embereknek házi kedvencként tartaniuk hogy aztán pár max. 10 éven belül megbetegedjenek/meghaljanak szegények különféle okok,a hozzánemértés miatt.
Szia nem tudom hogy mennyire aktuális még a kérdés de most olyan 5-6 millió forint az áruk
Magyarországon még Jácintkék arát is nehezen lehet találni szóval Pálma kakadut nagyon sehol nem tudsz beszerezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!