Hány éves koráig él egy hullámos papagáj?
Ez sok mindentől függ. Akörülményektől leginkább.
Van-e párja? Mekkora a ketrec? Megfelelő-e az étel amit kap? A legfontosabb pedig, mennyi időt töltesz vele. Nem túl értelmes állat, de szeretik ha beszélgetnek vele.Imádják a rádiót hallgatni:D Ajánlom a zsebrádiót...
Ez mindtől függ,hogy meddig él. Az enyém 10 évesen elpusztult, mindent megadtam neki. Mégis halotta olyanról,hogy 15évig is élhetnek...

Helyes válaszok vannak előttem!
Sok dologtól függ, hogy meddig él! Ha van párja és szaporodnak is, akkor rövidebb ideig, ha egyedül van, akkor a 15 évet is megélheti, de az ritka!
Viszont a rádiót azt hanyagolnám közelről! Csak távolról jó, mert nem károsítja a hallását! És főleg nem hülyül meg tőle!
Az enyém egyedül volt,és 12 évig élt,végigkísérte a gyerekkorom.Én nagyon jól elvoltam vele,még röptettem is,és mondta hogy Gyurika:D
Sokat foglalkoztam vele mig ált.iskolás voltam,utána a kamaszság alatt elhanyagoltam szegényt:(

Nekünk eleinte ketten voltak. A fiú úgy kb. 2 év után meghalt sajnos.. mi se értjük egészen hogy miért, de sokat repülhetnek a lakásban és valószínüleg többször megütött magát :(
A párja kapott utána egy újat maga mellé, most jól megvannak csak most meg aki még az elsökböl való, ö kezd öregedni és néha már nem is tud egészen odaáig elrepülni mint akar..
Aszt hallottam hogy élhet 20-évig is.
Ha jól etetik- gondozzák!
Amúgy átlagosan 8-10 évig él.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!