Menyibe kerül a hullámospapagáj az állat kereskedésekbe?
Figyelt kérdés
Persze van drága és olcsó hely is!2010. jan. 17. 18:12
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Általában 1000Ft körül an.Én a papagájokat 1800Ft körül vettem egy másik állatkereskedésbe pár száz forinttal olcsóbban árulnak.
3/9 anonim válasza:
Az elsőnek üzenem, hogy már a 21. században vagyunk...:)
És egy hullámos papagájnak változó az ára, 1000 és 2000 forint között. ez kereskedéstől függ!
De nagyon lebeszéllek arról, hogy kereskedésben vegyél madarat! Azok beteg, csúnya, egészségtelen madarak!
Keress meg egy tenyésztőt és ő rengeteg tanáccsal el tud látni!
www.idre.hu/forum
Itt rengeteg papagájtenyésztő van! Biztosan találsz a környékeden élőt is!
4/9 anonim válasza:
1. vagyok!
Ezt a oldal szerkesztőnek mondd...
5/9 anonim válasza:
Bocs! Akkor ők nézték be nagyon! Szerintem már évek óta nem frissítették az oldalt!
6/9 anonim válasza:
Sajnos mi elég drága környéken lakunk. Minap jártam egy állatkereskedésben és döbbenve láttam, hogy 2500Ft/db egy hullámos.
Szerintem tenyésztővel jobban jársz!
7/9 Dávid válasza:
Itt pesten 2500 alatt nincsen nagyon..
De csak akkor vegyél, ha röpteted is:)
9/9 anonim válasza:
Én van, hogy üzletbe, van, hogy tenyésztőtől veszek madarat, és olyan 1000-1200 körül szokott mozogni az áruk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!