Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Exotának való mageleség is...

Exotának való mageleség is adható hullámos papagájnak? És a szotyival mi a helyzet?

Figyelt kérdés
Gondoltam, ha keverek a hullámosok eleségébe azt is, nem lesz abból gond.Van egy nagy csomag exota magom és natur fehér kölesem.Szotyit úgy olvastam, hogy nem kaphatnak,mert nem tudják megenni ( meg zsíros is ) , akkor mégis miért van egy vitaminos eleségben?
2010. jan. 14. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Nyugodtan adhatod nekik, nem lesz bajuk tőle, de miért is lenne? Hisz szinte ugyanaz van benne, mint a hullámosoknak.

A napraforgóról meg nem igazán olvastál igazságot, hisz télen az egyik legfontosabb mageleség a madaraknak pont a zsírtartalma miatt!

Cinegéknek is azt szokták kirakni, mert imádják!

2010. jan. 16. 16:43
 2/4 Dávid ***** válasza:

Igaz, napraforgó nem adható a papgájnak, de csak azoknak a szerencsétleneknek nem, amik állatkereskedésbe vannak, és sosem röptetik őket.

Feltételezem h Te nem iylen vagy, szóval nyugodtan adagold nekik, akkor nem híznak el:)

2010. jan. 26. 00:34
 3/4 A kérdező kommentje:

KÖszi a válaszokat :)

Exota magot is zabálják,nincs vele gond :D De a szotyi,az más tészta.Kaptam 2 kecske papagájt, amiket elötte főként szotyival etettünk a kereskedésben (mondhatod,hogy nem jó a madárnak, ha egyszer másból nem adhatsz neki,mert az már a minőségi drága táp :S )ahol ugye nem volt repülésre esélye sem, de próbálom az étrendjüket változatosabbá tenni a különböző magok összekeverésével :)

2010. jan. 26. 07:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Helyes! Ügyes vagy! Így kell ezt csinálni! Minél változatosabb egy étrend a madárnak, annál jobban érzi magát és annál egészségesebb és annál szebb lesz!
2010. jan. 27. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!