Ez a kalitka eleg nagy a Hullamospapagajaimnak? G:\Images\Camera\
Kedves Karola!
Azt ugye tudod, hogy mi innen a te számítógépeden a G: meghajtón levő képeket nem látjuk?
Ha szeretnéd, hogy lássuk, akkor töltsd fel pl. kepfeltoltes.hu-ra.
Jaj nagyon sajnalom ,file:///G:/Images/Camera/20140731_132055(1).jpg
Igy megtudod nezni ?
Én is a képfeltöltés.hu-t ajánlom :I
nem látszik semmi
:D persze, hogy elég. Amúgy nekem sincs nagyobb ketrecem, sőt pont olyan mint a képen, csak fehér.
Amúgy nekem is ilyen papagájaim vannak/voltak. Az egyik (a képen lévőknél a zöld re hasonlít) meghalt, ezért vettük újat.
De anyum nem bírta a csipogásukat :( ezért most a mamám társasága lett a papagáj.
De a kérdésre visszatérve.. elég nagy, de jól meglesznek azon az egy állókán? Szerintem még tegyél be 1-2-őt.
EGYÁLTALÁN NEM jó!!!!
Még 1 hullámosnak se adnék ilyen kalitkát nemcsak a mérete miatt hanem azért se mert nem jó a formája,ajtaja és a rács se. Hogy az utóbbi 3 miért nem jó küldök egy linket privátban olvasd át.
A méretről pedig csak annyit hogy 2 hullámosnak HA!!! mindennap ki vannak engedve a szobába legalább 4 órára akkor egy 40-50cm mély, 60cm magas, 60-70cm hosszú kalitka már elég de minél nagyobb annál jobb. DE!!! ha nincsenek kiengedve akkor nem kalitka hanem röpde kell. Egy mondjuk 1-2méter mély, másfél-2méter magas és 3-4-5 méter hosszú röpde már elég.
Mivel ők madarak NÉLKÜLÖZHETETLEN nekik a repülés ahhoz hogy egészségesek,boldogok legyenek. Te se lennél boldog és idővel egészséges se ha egy székbe kötözve kéne leélned az életed.
Nem elég. Sokan tartják ekkorában őket sajnos, mondván, kismadarak, elférnek ekkorában... :( De ezeknek a madaraknak nem olyan a természete, hogy egy mütyür kalitkában ugráljanak egyik rúdról a másikra. Mellesleg azon az ajtón bármi ami egy pintynél nagyobb és erősebb, lazán kiszökik.
És ha a "tenyésztő" ebben tartotta őket, akkor mi van? Attól még ez kicsi. Az én egyik nimfámat is olyan helyről hoztam ahol egy apró kalitkában volt a tesójával kikelése óta - nem is tud normálisan repülni, bár már javult a helyzet, de képzeld el a tesiórán a sor legvégén futó két méterrel lemaradt kövér kisfiút... Na kb. ilyen az én nimfám is a párjához képest aki egy pillanat alatt átrepül innen oda... (Valószínűleg ő jobb helyen nőtt fel.)
Tegyél félre egy kis zsebpénzt és szerezz be egy normális kalitkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!