Nimfa papagájnak milyen fából készült állókat rakhatok be?
Figyelt kérdés
pl :meggyfa jó lesz?2014. júl. 18. 12:00
1/2 anonim válasza:
Jó a meggyfa, meg a legtöbb gyümölcsfa ága is mint pl. alma, szilva, barack. Csak arra figyelj, hogy ne legyen lepermetezve és nem árt egy kicsit megtisztítani se. Én úgy szoktam csinálni, hogy beteszem a kádba, engedek rá egy kis vizet és egy körömkefével átdörzsölöm a teljes felületét. Majd amikor teljesen megszáradt akkor teszem csak be a kalitkába vagy mászófát készítek belõle.
2/2 anonim válasza:
Előző mindent leírt.
Annyit tennék hozzá hogy érdemes kicsit beáztatni is őket mert áztatás nélkül sokféle rovart be lehet velük vinni a lakásba.
Én ecetes vízben szoktam áztatni,mosni mert mégiscsak jobb mint a sima víz és nem árt a madárnak. De persze azért tiszta vízzel le szoktam öblíteni őket mosás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!