Felneveltem egy kiscinkét. Imádom. Ő is szeret. Ma éjjel a házunk falán lévő kitekerhető ponyva szerkezetén ült el. Ott alszik éppen. Beteg lehet?
Különleges a kapcsolatunk. Már 2 hete szabad, de gyakorta visszajár enni (tojássárgája). Sokszor repül rám. Előfordult már a legutóbbi nagy vihar előtt, hogy a nyakam hajlatában ült el. Hiába szaladtam, settenkedtem, mindig utánam szállt, befészkelte magát.
Rendeltem neki éjszakai odút (ülőrúddal) de sajnos még nem érkezett meg.
Nagyon aggódós vagyok és stresszbeteg, most is sirdogálok, hogy azért keresett a házunk közvetlen közelében, mert valami komoly baja van.
Szerintetek?
Szerintem nincs különösebb baja. :)
Istenem, ez nagyon aranyos, majdnem elsírtam magam, miközben olvastam! :)
Hogy zavarjam el, kerepeljek.:) Nem babusgatom, de már előfordult, hogy ő nem akart lekopni.:)
Más emberektől tart, még a férjemtől is.
Vannak már cinkehaverjai, velük van, éjjelente is, ma ez egy ilyen kivételes alkalom (meg az, amit leírtam).
Kicsit kikészültem, hogy valami baja van, de nem tudok neki segíteni.
Itt kelt nálunk a kihelyezett odúban, de ő volt az utolsó, későn kikelt, pár napos lemaradása van, de azóta a tesóival haverkodik.
Igazi csoda.:)
Nem borzolódott a tolla, evett, ivott, mielőtt elült.
Köszi, srácok. Miatta vettem ki az éves szabimat, hogy felnevelhessem, a kisszobát röpdévé alakítottam, ott hédereltünk majdnem 2 hétig.:)
Én tanítottam repülni, együtt csicsergünk (hihetetlen volt hallani egy énekesmadár első dúdolását, még zárt csőrrel).:)
Életem egyik legnagyobb élménye ez a madárka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!