Össze lehet szoktatni, egy kis hullámos papit, kecskepapikkal?
A hullámos,kecske,nimfa mind lehetne egy szobában. A nimfa attól hogy emberfüggő(nekem is az egyik nimfám emberfüggő illetve csak engem imád) lehetne a többivel együtt mert a madártársaság jót tesz nekik. Az írásodból azt vettem ki hogy a kecskék nem annyira szelídek,semleges vagy számukra így mivel ők nem foglalkoznának veled a nimfa nem féltékenykedne, nagyjából összeszokna velük vagy ha szánsz rá egy kis időt lenevelheted a féltékenykedésről illetve arról hogy bántsa a többieket. Az én nimfám is szokott a hullámosokkal,másik nimfámmal együtt repülni,ritkán bandázni is de általában rámrepül,velem akar lenni de azért mégis jó hogy nem csak emberek veszik körül elvégre ő is egy madár nem pedig ember.
2 napja van nálad és máris együtt van a többivel... 1 hónap karantén is kellett volna mert sose lehet tudni van-e valamilyen rejtőzködő betegsége.
A kecskék a kalitkájukból jó hogy kizavarták a hullámost mert nem ismerik és az az ő helyük,ő területük így védik de kint hamar összeszoknak annyira legalább hogy ellegyenek egy kiülőn.
Erről a furcsa szokásról van videó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!