Szerintetek ez a ketrec elég nagy egy papagájnak? www.emag.hu/oem-111-kalitka-feher-3164/pd/DZ5WXBBBM/
Nekem is van 2 papagájom és egyáltalán nem igénylik a nagy helyet. Csak ki kell őket engedni repdesni legalább három naponta, hogy egészségesek maradjanak. Amúgy az a sárga a
második linknél pont jó. Nekem is hasonló.
Ezt ők maguk mondták, hogy "figyi nekünk elég az apró kalitka is csak engedj ki három naponta"...? Mellesleg akkor már ha nem futja normális kalitkára, akkor legalább illene minden nap minél több időre kiengedni őket, nem csak háromnaponta, hogy repüljenek 2-3 kört aztán vissza.
Ezek csak díszállatok és nem kutyák vagy macskák.
És igen, elég! Valaki NAGYON elkényezteti a madarakat és van aki nem. Ha na nem akarod kedves kérdező , hogy csak a madaraidra költs egy csomót akkor rám hallgatsz. És tudom , hogy kegyetlenül hangzik de mint emberek 90 %-a miután megveszi a kisállatát (hörcsög, madár , tengerimalac,stb.) rá 3 hónapra megunja. Ezért nem kell nagy dolgokkal kezdeni mivel nem tudhatod ,hogy mennyire unod meg őket és egy csomó pénzt kidobsz az ablakon ha pl. elajándékozod a madarakat (persze a kalitkával együtt).
remek hozzáállás mondhatom!
nos az emberek is túl élik mondjuk 6 négyzetméteren (pl. börtönök szigorított részei, magánzárka) csak éppen záros határidőn belül belebolondulnak.
teljesen máshogy viselkedik, máshogy érzi magát egy papagáj egy ilyen kis csökött kalitkában és egy normálisban, így ha az szempont is volna (bár lássuk be elég fura ezzel nekiindulni az állattartásnak) hogy esetleg ráunsz, hát a kis kalitkával, ahol majd katatón mozgásokba kezd és rikácsolni fog, pont afelé tereled az ügyet, hogy megállapítsd: nem kellett volna papgáj.
Attól hogy díszállatnak,díszmadárnak hívják őket még egyáltalán nem olyanok mint egy dísztárgy. Egy élőlény sose dísz.
Ugyanannyi foglalkozást,mozgást igényelnek mint a kutyák,macskák.
Na akkor ezt itt fejezzük is be.
Legyél el a madaraddal 24 órán keresztül. Sziasztok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!