Hogy tudnám arra ösztönözni a a hullámos papagájaimat, hogy rakjanak tojást és költsék ki? stb
Kérdezd meg egy állatkereskedésben!
Asszem vmi olyan h főtt tojást kell neki adni. Nem biztos!
Odú mindenféleképpen kell
Szerintetek mit csináljak : találtam olyan dolgokat ami előidézi a búgást mint a köles csíra.
Szerintetek csináljam azt hogy szedjem szét a madarakat és hadjam hogy egyék az előidézőt és majd 1 hét után eresszem össze őket hogy kiéhezzenek és bemenjenek a málnásba vagy legyenek eggyütt és ugy egyék a búgó szert?
Ez hülyeség...nemkell őket szétszedni, felesleges. Hullámosok könnyebebn költenek ha több pár van együtt vagy csak egy légtérbe, mert motiválják egymást.
Elég a fött tojás+zöldeleség, valahol olvastam, hogy a énymag is hatásos lehet..
De ne várj csodát 2 nap alatt, lehet nem harmonizál a pár és sose lesznek fiókák..ez is benne van a pakliban
Ha te vagy az akinek már a sokadik kérdése ezzel kapcsolatban akkor:
Menthetetlen vagy,sajnálom a madaraid. Elképesztő hogy mint egy megszállott csakis azt keresed,kutatod hogyan szaporodnának a hullámosaid, nem érdekel semmi más és amint olvasol egy módszert egyből rákérdezel itt is és használni akarod. Komolyan nincs jobb dolgod? Már abban se vagyok biztos hogy a tartásukkal kapcsolatos dolgokat tudod,betartod és megfelelő életet,környezetet biztosítasz a madaraidnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!