Egy gyerek levert egy verébfészket 5 kisveréb volt benne.2 kiesett a fészekbő, az egyiknek eltört a lába, egy meg már elpusztult. Mit csináljunk, vagy mit ne csináljunk velük?
Horgászboltban tudsz venni lisztkukacot, nem drága, én azzal etettem 4 fiókát meg tojássárgájával, csipesszel adtam nekik, ha fütyültem már tátották is a csőrüket alig győztem adni, és sikerült is felnevelni mindet, szépen kirepültek. :) Meg persze vizet is adtam nekik fecskendővel.
Kedves tőled hogy megpróbálod, sok sikert.
Köszi ez jó ötleteddigén ilyesmiket nyomkodtam össze nekik és felengedtem vízzel fecskendővel tudtam csak megetetni őket.
Meg macskakonzervet is pépesítettem.
Lisztkukacot már venni akartam de nem volt a boltban ahol kérdeztem,
addig is legyet kapnak.
ma reggelre elpusztult az egyik fióka. nem tudom miért azt észrevettem hogy tegnap nem tátogott kajáért mint a többi és nem is csipogott,de azt hittem hogy még nem jött rá arra hogy tátogni kell a kajáért.
este kb. 10-kor még megnéztem őket akor ez a fióka félrement az egyik sarokba. visszatettem a többiekhez ma reggel fél 7-kor meg meg volt halva a fészekbe. mitől lehetett? tegnap még nem gondoltam volna hogy meghal ezért nem csináltam vele semmit. ( ugyanannyi kaját kapott mint többi)
elég kaját kaptak az tuti, és vizet is adtam neki.
de másnap reggelre meghalt a másik is és nemsokára a 3. is.
nemtudom mi lehetett a baj.
napközben teljesen normálisan viselkedtek. csipogtak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!