A galamb mi a fenéért érzi jól magát a panelerkélyen?
Kösz a tippeket.
Hazajöttem délben, és látom ott akar szexelni a korláton a dögje. Gyorsan elhúztam a függönyt, és elrepültek, de nem ám messzire, csak 2 emelettel feljebb, és kukkolt vissza.
Azon filózok, hogy ha van mozgás, akkor nem lesz nyugis helyük, szóval kiteszek pár rongyot a teregetőre, amit időnként odébbrakok. A korlátra viszont ki kell találni valamit. Egy forgó CD lemez hatásos lehet? A csillogó felületet nem szeretik? Miért nem jó ezeknek a fán?
A háromszög alakú korláton megmaradnának ugyanúgy, vagy arról leesnének? Itt 2db lapos zártszelvény van összeheggesztve, ideális galambvonuló... tüskesort nem tennék rá, balesetveszélyes nekem, de ha megoldható, hogy ne tudjon kényelmesen ráfogni, végiggyalogolni az már hatásos leszoktató lenne.
Jaja, városi dögök.
Ilyesmi, mint a képen, amelyek egymás mellett vannak, csak nálunk a fölső rész hosszabb.
A dögök meg szeretnek az erkélyplafon fölött lenni, a fölső erkély alatti zugban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!