Milyen nimfa papagájt vegyek?
Párban szeretném tartani őket. Hímet vagy tojót? Kézzel neveltet vagy sem? Az jó ha veszek egy kézzel neveltet és egy nem kézzel neveltet? Ha nem kézzel nevelt ( fiatal pár hónapos) gyorsan meglehet szelídíteni? Hogy csináljam esetleg vegyek először egyet és szoktassam kézhez és majd utána vegyek mellé egy párt vagy egyből vegyek kettőt és úgy próbáljam. Személyes tapasztalatra vagyok kíváncsi :)
Válaszokat előre is köszönöm.
Ha egy helyről vannak se biztos, hogy elfogadják egymást, ha külön helyről vannak is ugyanúgy elfogadják egymást egy idő után.
Szerintem egyszerre vedd a kettőt, könnyebben szelídül, ha az egyik bátrabb és hamarabb elfogad téged, a másik is "eltanulja" tőle. Nálam egy kézzelnevelt volt betéve 5-6 vad madár közé, pár nap alatt a kezemből evett mind..tehát elég egy szelid a csapatba, a legtöbb vad madár is eltanulja tőle.
A hímek dumálnak, fütyülnek egész nap, a tojók csak visítanak.
Szerintetek kb ekkora kalitka , ketrec elég a kettőnek?
100 hosszú 70 széles 150 magas
150 hosszú 70 széles 100 magas
Én ponthegesztett rácsból gondoltam. Többször persze kiengedném őket a szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!