Olyan papagajt szeretnek, amely kalitkaban elfer, lehetoleg nem rikacsol fulsuketitoen hangosan es megtanulhat hangutanozni is. Melyik lenne nekem megfelelo papagaj?
Rozella papagáj
Kecske papagáj
Fisheri törpepapagáj
Énekes papagáj
Rózsásfejű törpepapagáj stb.
Ezen az oldalon találsz képeket sok szép papagájról
Rózsásfejű törpepapagáj vagy a Fisheri törpepapagáj szerintem jó választás lenne.
Én igazából a Jákó és a Nagysándor papagájokért rajongok csak azokat nem ajánlom mert nagyon drágák :) meg nagyobb kalitka kell nekik. Egyszer láttam a boltban egy Nagy Sándor papagájt 8.000Ft-ért. Majd lehet hogy majd egyszer vesze magamnak eggyet
Szia!
Nekem rengeteg papagájom volt, nagyon sok féle és ha kis helyre szeretnéd őt tenni akkor én is leginkább a hullámospapagájt javasolnám viszont ő elég sokszor hajlamos a rikácsolásra bár nem túl hangosan:) Kibírható. Az énekesek nagyon ügyes hangutánzók , gyorsan tanulnak viszont nagyobb helyigényük van ezért nem ajánlanám. Viszont a guld amandinák( nem biztos hogy így kell leírni) nagyon szépek nem rikácsolnak és kevés hely is elég nekik. az áruk 5000 és 8000 között mozog és az neked még beleférne ahogy írtad is. ha van kérdésed nyugodtan írj szívese segítek. Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!