Gábor t kérdése:
A libák vagy a kacsák az okosabbak?
Figyelt kérdés
Szeretném tudni .....A válaszokat előre, és útólag is köszönöm. :)2014. máj. 26. 20:08
2/10 anonim válasza:
A libákról tudom hogy hazatalálnak. Gondolom a kacsák is, de róluk nem hallottam.
3/10 anonim válasza:
Mindkettő hazamegy hiszen tudja hol kap enni. A kacsa és a liba is összetartó, nem szélednek szét a legelőn sem, együtt mennek, könnyen terelhetőek. A liba talán kicsit intelligensebb, mert megismeri a gazdáját, (bár a kacsa is, hiszen ha meglátja heves hápogásba kezd) talán a liba házőrzőnek is jó, mert hangosan sziszeg ha idegent lát.
4/10 anonim válasza:
Mind2 volt! És mindkettö okos! De a liba okosabb!
Felismeri a rendszert szabály! Hallja a hanglejtést,(tudta a nevét-bármilyen furának is tünik)
a kérdésre a válasz a liba..
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, részemről minden
kinek ment a zöld.
2014. máj. 29. 21:43
6/10 anonim válasza:
A kacsák, mert úgy bámulnak, mint egy pedomaci.
8/10 A kérdező kommentje:
7. És te inkább kacsának vagy esetleg libának érzed magad? :)
2015. nov. 30. 21:21
9/10 anonim válasza:
Hát, inkább kacsának, mert a közeli tóból olyan sokat hallok kacsa hápogást, hogy szinte már értem hogy mit beszélnek :)
10/10 A kérdező kommentje:
:)
2015. dec. 21. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!