Milyen madár (talán fióka? ) ez?
2014. máj. 17. 13:04
1/4 anonim válasza:
Üdv!
No kérlek szépen ez egy verébfióka lesz. Azon belül most így hirtelen nem tudom milyen alfaja, de az tuti, hogy kisveréb. És itt jöhetne is az a felháborodás, hogy: "Dehátaverébnemisilyendagadt!!!!" Igen. A veréb tényleg nem ilyen pufók, de csak miután már felnőtt. Amíg kicsi addig ilyen tömzsi. Egyébként fiókaként főként gerinctelen lárvákat, bogarakat eszik, később már különböző gabonaféléket, magvakat. Ja és az eszmei értéke 1000Ft.
Tehát összefoglalva: ez egy verébfióka.
Remélem segítettem! :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!Amikor megtaláltam igy nézett ki.Elengedtem ,mert már repdesett a kalitkában meg evett is.Simán elrepült.
2014. máj. 17. 22:01
3/4 anonim válasza:
Örülök, hogy segíthettem! :) És jól tetted, hogy elengedted, az meg még plusz pont, hogy enni is adtál neki! :D
4/4 anonim válasza:
Nagyon cuki. Nekem is volt egy pont ilyen,ma már felnőtt és boldogan él a galambjaimmal.Látszólag nagyon boldog velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!