Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mit csináljak hogy reggel ne...

Mit csináljak hogy reggel ne sipóljon?

Figyelt kérdés
reggel ugy 8 után mindig arra kellek hogy papagájom sipol, de ez nem is sipolás hanem mintha egy majom halkan igy makogna magába, a szombába sötét van mig alszok, tudtommal sötétbe csöndbe kéne hogy legyen a nimfa. és már egy hete ezt csinálja :S:S:@:@
2009. dec. 28. 09:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lesz ez még rosszabb is...:)
2009. dec. 28. 10:06
 2/9 A kérdező kommentje:
kössssz :DXDXDXD megnyugtattál :DXD aza kérdés mit csináljak h ne sipoljon ???
2009. dec. 28. 11:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Már megint egy okos tartó!

A válasz: Meg kellett volna gondolni kétszer is, hogy milyen papagájt veszel!

Gondolom fiatal madárról van szó! A nimfa hímek 3 hónaposan kezdenek füttyögni és egész életükön át csinálják. Ha van mellette lányka esetleg kevesebbet.

A javaslatom, hogy add el és szerezz be egy hullámost, vagy viseld el a füttyögését!

De volt már ilyen kérdés, vagy 2-3! Miért nem olvasol, mielőtt kérdeznél? Oda is leírtam ugyanezt!

2009. dec. 28. 15:26
 4/9 A kérdező kommentje:
figy most nem akartam elolvasni 20 oldalnyi kérdést mire találok egy ilyet vagy hasonlót. tudnák mellé hullámos papagáj-t de az mért jo ha van mellete egy ???
2009. dec. 28. 19:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsó hozzászólónak! Én az első vagyok! Nem bántani akartalak, csak a szomorú valóságról tájékoztattalak! Nekünk is vagy ugyanis egy ilyen madarunk, de már nagyon megbántuk, hogy ezt a fajtát választottuk! Ráadásul ő még a tollát is tépi, úgy néz ki mint egy tépett veréb... Mellette van egy hullámos papagáj is, azt hittük jobb lesz, de a fene megette, nem ő hagyta abba az üvöltést, hanem a hullámos is eltanulta tőle. Most ketten készítik ki lassan az idegeinket...:)
2009. dec. 29. 10:48
 6/9 A kérdező kommentje:
hát hullámos nem kell az biztos úgy kéne ha a nimfám is megvan de külön nem nem szépek nincs csőrük szinte mintha egy csörtelen papagáj lenne. :D aranyos meg stb ...
2009. dec. 29. 11:05
 7/9 A kérdező kommentje:
és ha tennék mellé egy tojó nimfát akkor csillapodna valamelyest a helyzet ???? amugy 4.5 hónapos most
2009. dec. 29. 11:07
 8/9 anonim ***** válasza:

A második vagyok!

Mivel most 4.5 hónapos, ezért még javában tanulja az éneklést. Ha vennél mellé egy tojót alábbhagyna egy kicsit a rikácsolással, de mivel az udvarláshoz hozzá tartozik a nimfáknál az éneklés, ezért nem hagyná abba, csak kevesebbet énekelne.

Hullámossal nem érdemes összerakni, mivel a nimfa nyugodt természetű a hullámos meg izgága. csak nagy röpdékben érdemes páronként együtt tartani más fajokat.

Nekem már nem énekel annyit. Most kb 6 hónapos. 3 hónapos korától ő is meg volt veszve. Egész nap csak énekelt és rikácsolt, főleg, ha bent voltunk nála.

Kb egy hónapja alább hagyott az esztelen rikácsolással és normálisan énekelget, ami elég tűrhető, csak akkor nem, ha átmegy riasztóba... :D

Akkor fogom magam és kimegyek abból a szobából.

És ha veszel hozzá tojót, és nem szeretnél kicsiket, akkor nem lesz bajuk, ha sosem költhetnek. Tojások lehetnek lepotyogva a földre, de csak vedd ki és kész.

Nem fognak megsértődni. :)

Viszont, ha szeretnél kicsiket is, akkor várd meg, míg elmúlnak mind a ketten 2 évesek és csak akkor rakj fel nekik odút. Hamarabb is ivarérettek lesznek, de azzal csak hamar megölöd őket, ha ilyen fiatalon tenyészteni kezded!

2009. dec. 29. 12:23
 9/9 A kérdező kommentje:
kösz a választ tavasszal lesz neki párja akkor már bö 7 hónapos lesz csak azér lesz akkor mert kb akkor lesz a keltetés vagy nem tom hogy hivják :D:):) kicsiket semmi kép nem akarok majd ha külön házam lesz akkor esetleg . amugy meg jo mer ha 8 kor kell kelnem nem kel órámat beütnöm minden nap 8 és gél9 kor kezd majommá változni :D:D:D
2009. dec. 29. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!