Hullámos papagájnak valami frappáns, különleges nevet tudnátok mondani?
Figyelt kérdés
Nemsokára lesz egy hím hullámosom,és nevet szeretnék neki adni.Mit ajánlotok ami egyedi,de nem ilyen "Csőrike,Csipike,Pityuka,Petike,Gyurika,Mollika"?2014. máj. 6. 17:52
1/1 anonim válasza:
Én azt terveztem, ha lesz egy kék hullámosom akkor Zafírnak fogom hívni, ha egy zöld-sárga, akkor pedig Smaragdnak - ezt lehet Smarninak becézni.
Hát, most a hím kék papagájom Albert (Albi) lett :D.
Egyébként mondták, hogy milyen aranyos név a Zselé, meg a Nachos, Burrito, Salsa. A Bonito spanyolul azt jelenti, hogy szép, a Mijo az, hogy köles és a Vuelo a repülő. Egyébként a Zafír spanyolul csak simán Zafiro. Le lehet fordítani még a kék, zöld és sárga szavakat. Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!