Kis veréb fiókával mi a teendő?
Figyelt kérdés
Ma találtam a fűben egy kis veréb fiókát még pici,mert a nyakán a tollazat nem teljesen fejlődött ki.Mit egyen,stb.
Adtam neki vizet+hullámos papagáj tápot,amibe köles van és ugye a papagájok kiszokták bontani de mivel ő még pici ő nem tudta :( Mit csináljak??? FONTOS lenne pls. :/
2014. ápr. 26. 20:10
1/3 anonim válasza:
Verebet nem valószínű hogy feltudsz nevelni,főleg ha ilyen fiatal még. Erőfeszítéseid ellenére inkább szenvedésben lesz része. Sajnos jobbat nem tudok,mutasd meg egy cicának,lehet kegyetlenül hangzik de ennél humánusabbat nem tudok.
2/3 anonim válasza:
És hová tűnt az én válaszom?? Én is a cicát javasoltam :))
3/3 masni1 válasza:
Próbálkozz azért szerintem. Adj neki keménytojást apróra vágva, mint a kiscsibének. És szemcseppentővel itasd meg. Lehet, hogy kiesett a fészekből, és akkor éppen, hogy erős, azért marad meg, ha meg kidobták a szülők, legfeljebb elpusztul. Mindenképpen érdemes, tanulsz belőle......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!