Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mi történt vele? Miért halt meg?

Mi történt vele? Miért halt meg?

Figyelt kérdés
Tavaly vettünk egy kanárit, de sajnos egy hónap után meghalt. Nem volt semmi tünete, csak a halál napján hagyta abba az éneklést és az ülőkén gubbasztott. Miután feldolgoztam a halálát úgy döntöttem, hogy megpróbálom még egyszer, mivel nagyon megtetszett ez a madár. De a másodikkal is pontosan ugyanez történt egy hónap után. Mindkettővel rögtön elmentünk állatorvoshoz, de nem tudtak semmit mondani, a madarak még azon az estén meghaltak. Mi lehetett a bajuk?
2009. dec. 11. 15:37
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
szén-monoxid jelzőtök más van?
2009. dec. 11. 15:41
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Jaj:)) kedves előzőnek :))

Úgy hallottam a madarak néha depresszióba esnek.. lehet volt társuk, vagy a többi madár? vagy v.mily betegség? ua. volt a kereskedő?

2009. dec. 11. 15:45
 3/10 A kérdező kommentje:
Nincsen, de hálószobában volt a kalitka, ott meg nem hiszem, h ez lett volna a probléma, de azért köszi.
2009. dec. 11. 15:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Társuk nem volt, de szerintem a depressziótól nem halt volna meg ilyen hamar:S Az egyiket állatkereskedésben vettük, a másikat tenyésztőtől. Azt kihagytam, hogy folyt a szeme és nehezen lélegzett már esteelé.
2009. dec. 11. 15:50
 5/10 anonim ***** válasza:
26%
Etetted? Itattad? Lehet,hogy oltári egyszerű az oka.
2009. dec. 11. 16:06
 6/10 A kérdező kommentje:
Erre azért magamtól is rájöttem volna... Am kapott magot és néha zöldséget, gyümölcsöt, tojást.
2009. dec. 11. 16:08
 7/10 anonim válasza:
26%
szerintem lehet valamelyik családtagod megmérgezte.. nem tapasztaltál ellenvetést elötte ? hogy odavitted a madarat..
2009. dec. 11. 16:55
 8/10 anonim válasza:
39%
lehet nem bírják a képed...
2009. dec. 11. 17:16
 9/10 anonim válasza:

konkrétan nem tudok választ adni de nekem az egyik tengerimalacommal történt ugyan ez.

biztos hogy evett ivott eleget?

mert én nekem az első papagájomat amit elhoztam azt hittem eszik csak épp akkor amikor nem nézem mert a tálja mindig össze volt túrva de közbe ki derült nem is tudott szegénykém még enni pedig a tenyésztő azt mondta már el lehet vinni (csak ránk akarta beszélni) de mire rájöttünk 3-4 nap múlva meg halt

2009. dec. 11. 18:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Tojásvisszatartás is lehet, észre se veszed. Kacagógerléket ismerek, akik így hunytak el.

Ha folyt ez-az rajtuk (orr, szeme gennyes, stb.), meg is fázhattak - már korábban, nem aznap.

Boncolás nélkül nehéz....

2009. dec. 11. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!