Kezdőoldal » Állatok » Madarak » A sima "utcai galambot" meg...

A sima "utcai galambot" meg lehet enni?

Figyelt kérdés
A sima utcán élő galambokat meg lehet enni ? Nem mérgező ? Persze tűzön megsütve gondoltam
2014. febr. 8. 10:49
1 2
 11/19 anonim válasza:
41%
egyszer láttam egy műsort amiben gordon ramsay galambokra vadászott és amikor lelött egyet szépen kiszedte a husát, készitett belöle kaját és megette..bár az szerintem nem olyan galamb volt mint ezek a városi galambok.
2014. febr. 8. 11:20
 12/19 anonim ***** válasza:
44%

Ha elkezdesz lövöldözni, remélem jól be is csuknak. Én egy állatot sem tudnék megölni, de ha másfelé megy a golyó és mást veszélyeztetsz, belegondoltál már abba? Ilyenekből lesznek az orvvadászok. Remélem a sitten kötsz ki.

Vegyél párizsit meg kenyeret ha éhes vagy. A pia helyett.

2014. febr. 8. 11:21
 13/19 anonim ***** válasza:
60%
13-as: Gordon Ramsay egy világhírű séf, akire te gondolsz az Bear Grylls, aki egy "túlélő kalandor". A kettő nagyon nem mindegy :D
2014. febr. 8. 11:28
 14/19 anonim válasza:
64%
tudom ki az a gordon..és jól írtam..azt akarta bizonyitani hogy galamb husbol is lehet finomat késziteni.a müsor cime valami."fickó f el" volt.
2014. febr. 8. 11:36
 15/19 anonim ***** válasza:
64%

A galamb valóban nagyon finom tud lenni, levesbe, vagy rántva. Mi is szoktunk enni, de azok itt élnek nálunk, falun. De a városit, azt akkor se enném meg ha muszáj lenne...

Ha ennyire szegény vagy, akkor vegyél tésztát, főzeléknek való zöldségeket, ilyesmit, és főzd meg. Az annyira nem drága. Vagy tényleg a párizsi mint hús(pótlék)

2014. febr. 8. 11:54
 16/19 anonim ***** válasza:
77%

A házaknál tartott galambokból azokat a kisgalambokat szokták/szoktuk levágni, amelyeket a szülők még etetnek, de már szépen betollasodtak, és néhány nap múlva elkezdenek megtanulni kirepülni.

Ha már tudnak a fészekből kirepülni, a szülők attól kezdve nem etetik, és mire megtanulják azt is, hogy hol, milyen kajákat egyen, egy kicsit lefogynak.

De nagyon finomak levesnek, pörköltnek (nokedlivel + ubi-salátával), félbevágva sütve/rántva, és még ha egészben főzöd a levesben, töltve is tökéletes vasárnapi/ünnepi ebéd van belőle.

Ami vadon nő fel, sosem tudod, milyen idős, meglehet, hogy nincs annyi tüzelőd, hogy a megrakott tábortűz felett puhára süsd.

Inkább add el a számítógépet, mondd le az internetet, hasonló költségcsökkentő módszereket is megtehetsz még, mielőtt a szobádban felszeded a parkettát, hogy tüzet rakj belőle! :))))

2014. febr. 8. 15:41
 17/19 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó, ez talált:) Ha internete van meg gépe, akkor marha szegény:)) Ez egy kamu kérdés, ennyi.
2014. febr. 9. 10:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Budapesti hajléktalanok kiették a Feneketlen tóból a vadkacsákat. Aztán az egész bagázs beteg lett, mert ezek a vadon élő jószágok nincsenek oltva pl. baromfipestis ellen.
2014. febr. 14. 14:42
 19/19 anonim válasza:
2014. febr. 15. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!