Melyik lenne a jobb választás?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy papagájt , mert a régi nemrég pusztult el (nagyon öreg volt már) , és a nimfa és a kecske papagáj között döntenék.
Nem tudom melyik lenne jobb lakásba , bár ki is lenne engedve sokszor , a régi is naponta 2 órát kint volt , de általában többet. segítenétek?
köszönöm.
2014. febr. 4. 13:51
1/2 anonim válasza:
Csak te tudod eldönteni melyik madár a szimpatikusabb,mindkettő nagyszerű választás. Én személy szerint azért döntenék a kecskepapagáj mellett,mert a nimfa fütyülése az én fülemet nagyon bántja,nem tudnám sokáig elviselni,míg a kecskepapagáj halk.
2/2 anonim válasza:
Nekem van mindekettő, de a nimfák közelebb állnak a szívemhez..a kecskék olyanok mint akit felhúztak, folyamatosan pörögnek, a nimfák nyugottabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!