Mit tegyek, hogy ne csinálja, mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Van egy pár hullámos papgájom és a fiú a bal szemét folyton elvájja, kaparja. Mikor meggyógyul, utána egy-két nap esetleg hét és újra kezdi.
Nem tudom mért, de volt már, h azt hittem, h teljesen megvakul arra a szemére, mert véresre vakarta. Mégegyszer mondom, CSAK A BAL SZEMÉT!
Köszi mindenkinek a választ!
2009. nov. 29. 11:00
1/6 anonim válasza:
lehet valami rossz van ott a szeménél..vidd el állatorvoshoz,ők biztos tudnak segíteni
2/6 kalmangabor válasza:
Keveset írtál arról, mitől viszkethet a szeme. Így csak tippelek. Lehet, hogy valamilyen gombás fertőzése van, vagy lehet, hogy valamilyen külső élősködőt szedtetek össze /atka, tetű/. Egyebekben minden tiszteletem a válaszolóké, de nem igazán értem, az ilyen típusú kérdésekre miért írja mindenki azt, hogy "vidd el orvoshoz, majd az megmondja, mi a baj"? Ha kérdést írok, lehet, hogy azért teszem, mert én nem tudom a választ, viszont nem akkora a probléma, hogy azonnal az orvoshoz rohanjak. Még egyszer mondom, nem szeretnék senkit megbántani!
3/6 anonim válasza:
de ha többször is véresre kaparja,akkor mi mást csinálhatna?kösse le a lábait,hogy ne vakargassa?vagy celluxozza le a szemét?
4/6 anonim válasza:
Hiába is szeretnénk nem tudunk így segíteni a kérdezőnek!
Ezért mondják általában azt, hogy vigye el állatorvoshoz, vagy amit én javaslok inkább egy hullámos papagáj tenyésztőhöz, mert az még biztosabban megmondja, hogy mi a baja!
5/6 anonim válasza:
De lehet, hogy valakinek volt már ilyen gondja, és meg tudta oldani. Akkor a saját tapasztalatát le tudja írni a kérdezőnek, és lehet, hogy hasznos lesz neki. Ergo, nem kell az állatorvos.
6/6 anonim válasza:
És várja meg, amíg egy hozzáértő, akinek volt már ilyen gondja válaszol? A papagáj közben meg szenved!
Sokkal egyszerűbb egyből egy tenyésztőnek megmutatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!