Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Miért ilyen buta a nimfám?

Miért ilyen buta a nimfám?

Figyelt kérdés
van egy nimfa párom. az öregebbik kézhez volt szoktatva, de miután a párja megérkezett, elszokott tőlem. azt mondják ez normális, bár kétlem. ugyan annyit foglalkoztam velük, de a kicsi egyáltalán nem szokott a kezemhez. próbáltam őket kiengedni, de a fiatalabb nagyon buta, mint egy őrült nekirepült mindennek. nem is merem őket kiengedni egy ideje, félek hogy összetöri magát. a kérdésem az, hogy kiengedhetem-e, lesz-e baja vagy míg nem szokik a kezemhez a kicsi, nagyon ne engedjem el?

2014. jan. 1. 23:11
 1/1 anonim ***** válasza:
25%
Az enyémek is fogyik egy kicsit. Már attól is megijednek , ha sepregetek. Szerintem csak akkor engedd ki, ha már szelíd, mert nekem volt h neki repült az ablaknak és majdnem elpusztult.
2014. jan. 1. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!