Hogyan szelidítsem meg a papagájomat?
Figyelt kérdés
Kaptam egy hullámos papagàjt és meg szeretném szelidíteni
Légyszi adjatok tippeket.......
2013. dec. 30. 09:56
1/3 anonim válasza:
Rengeteg türelemre lesz szükséged.Beszélj hozzá először minnél többet hogy szokja a hangod az elején ne fogdosd mert az elég nagy stresz neki miután már ugy látod nem ijd meg töled probálhytod kézből ettetni utána a többi jönn magától, megtanithatod hogy ha oda rakod az ujjad elé akkor rámászon és igy könnyen ki tudod venni, ezt egy kis szotyival vagy tökmaggal ellehet érni.Türelem szelíd papagájt terem.
2/3 anonim válasza:
Nézelődj korábbi ugyanilyen hozzászólásokban, rengeteg hasznos tippmet tudsz. Most nem vicc, de ez egy nagyon hosszú téma és a válasz is, nem lehet összecsapni nem is érdemes.Nem tudom már h hol de nagyon részletesen leírtam, kb 1 órát írtam, most se időm sem energiám de tényleg ott van mások válasza is, hasznos lesz, mert itt ma aligha lesz nagy élet azok meg már ott vannak készen :)
üdv és kiartást és sok sikert, ne add fel!!!!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat:)
2014. jan. 2. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!