Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mit tegyek az udvaromon VERÉB...

Bokika22 kérdése:

Mit tegyek az udvaromon VERÉB INVÁZIÓ VAN? Mindent össze . Nak! Tartósan szeretnék "Veréb mentesíteni, ,! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 20:23
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Semmit, ugyanis védett. Esetleg madárijesztő.
2013. dec. 20. 20:46
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Vegyél egy sólymot :D
2013. dec. 20. 21:31
 3/10 EagleHUN ***** válasza:
24%

Macskák! Ha macskainváziót csinálsz az udvaron, véget ér a verébinvázió. :)

Gyerekkoromban légpuskával segítettem a cicusok táplálkozását, mert sok volt a veréb. Nem vagyok büszke rá, de néha van ilyen hogy szükséges rossz.

Védett? Tömegmadár...miért lenne védett?

2013. dec. 20. 21:32
 4/10 anonim válasza:
27%

Magyarországon csak 7.5J-ig vannak engedélyezbe a légfegyverek, de az éppen elég egy veréb kinyírásához:

Benjamin Marauder .22

[link]

2013. dec. 21. 09:56
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
" A házi veréb 2001. május 9. óta védett faj Magyarországon, mint az Európai Unióban természetvédelmi szempontból jelentős faj." Kimutatható az állománycsökkenése, még ha nem is tűnik úgy egyes helyeken.
2013. dec. 21. 10:21
 6/10 anonim válasza:

[link]

Ez alapján elég, ha ragadozó madarak szemeit fested rá valamire (helyedben én először csak kartonra rajzolnám), ls kiakasztani egy fára. Esetleg a fára rajzolni, ha működik.

2013. dec. 24. 16:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Meg kell fogni őket és egyenként ivartalanítani!
2013. dec. 26. 09:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Rakj ki egy helyre nekik etetőt és akkor annak a környékére is fognak szarni. Irtani tilos őket!
2013. dec. 27. 15:41
 9/10 anonim ***** válasza:
biztos van amiért oda járnak!csirke galamb stb.ezeknek a kajája miatt szoktak házaknál tanyázni.én úgy oldottam meg hogy ügyeltem arra ne maradjon a csirkék előtt kaja.így már nem volt miért ott lenniük.na persze a macskák is sokat segítettek.
2013. dec. 31. 13:43
 10/10 anonim ***** válasza:
itt a megoldás! [link]
2013. dec. 31. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!