Bokika22 kérdése:
Mit tegyek az udvaromon VERÉB INVÁZIÓ VAN? Mindent össze . Nak! Tartósan szeretnék "Veréb mentesíteni, ,! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 20:23
1/10 anonim válasza:
Semmit, ugyanis védett. Esetleg madárijesztő.
3/10 EagleHUN válasza:
Macskák! Ha macskainváziót csinálsz az udvaron, véget ér a verébinvázió. :)
Gyerekkoromban légpuskával segítettem a cicusok táplálkozását, mert sok volt a veréb. Nem vagyok büszke rá, de néha van ilyen hogy szükséges rossz.
Védett? Tömegmadár...miért lenne védett?
4/10 anonim válasza:
Magyarországon csak 7.5J-ig vannak engedélyezbe a légfegyverek, de az éppen elég egy veréb kinyírásához:
Benjamin Marauder .22
5/10 anonim válasza:
" A házi veréb 2001. május 9. óta védett faj Magyarországon, mint az Európai Unióban természetvédelmi szempontból jelentős faj." Kimutatható az állománycsökkenése, még ha nem is tűnik úgy egyes helyeken.
6/10 anonim válasza:
Ez alapján elég, ha ragadozó madarak szemeit fested rá valamire (helyedben én először csak kartonra rajzolnám), ls kiakasztani egy fára. Esetleg a fára rajzolni, ha működik.
7/10 anonim válasza:
Meg kell fogni őket és egyenként ivartalanítani!
8/10 anonim válasza:
Rakj ki egy helyre nekik etetőt és akkor annak a környékére is fognak szarni. Irtani tilos őket!
9/10 anonim válasza:
biztos van amiért oda járnak!csirke galamb stb.ezeknek a kajája miatt szoktak házaknál tanyázni.én úgy oldottam meg hogy ügyeltem arra ne maradjon a csirkék előtt kaja.így már nem volt miért ott lenniük.na persze a macskák is sokat segítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!