Szerintetek nem lenne kicsit szívatás? Vagy mivel az én kertem, azt csinálok vele amit akarok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A házunktól egy utcával arrébb van egy kis 'telek' vagy hátsókert vagy valami ilyesmi a neve.Ezen a telken nincs ház csak 3 gyümölcsfa, és fű.Oda szeretnék 2-3 db tyúkot.DE a szomszédnak van egy kutyája aki már akkor is ugat amikor én ott vagyok.Ha ott tartanák tyúkokat akkor folyton ugatna.Ez nekem nem baj, de a szomszéd kikészülne.
De én annyira szeretném!
Szerintetek?
2013. okt. 24. 17:08
1/6 anonim válasza:
Azt csinálsz amit akarsz. Komolyan. Bár lehet, hogy elszökik és megeszi a tyúkokat...
2/6 anonim válasza:
Mármint a saját kutyája készítené ki?!
Ne viccelj, nevelje meg a kutyáját, hogy mikor ugasson, ez alap.
3/6 anonim válasza:
Ha a telek a tiéd, akkor elméletileg azt csinálsz rajta amit akarsz. Persze amíg legális.
4/6 Ádzsika válasza:
Ezt a kérdést nem az érintett szomszédnak kellett volna feltenned?
Mégiscsak ő tudná legjobban a választ... :-))
6/6 anonim válasza:
Nyugi nem lesz gond. a kutya majd megunja és abbahagyja. Vagy a másik hogy majd a szomszéd eltakarja a kerítést és akkor a kutya nem fog átlátni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!