Szerintetek melyik a jobb döntés?
Figyelt kérdés
van 4 törpepapagájunk. 1 pár és a 2 fiokájuk.a konyhába vannak és mivel ugy lett épitve a ház ezért egy légtérbe van apa ágyával a kalitka . mivel nagyon zajosak hajnali 4-kor kezdenek csipogni igy apa nem tud aludni. lenne egy lehetőség hogy apa munkatársának az ismerőse tart ilyen madarakat és szivesen befogadná őket hogyha már nem kellenek. és apa odaakarja adni őket ès később venni egy nagy szelid kézzel nevelt madarat. de én ezeket a madarakat nagyon szeretem hozzám nőttek,de az nem lehet hogy apa ne aludjon ..de régen mindig egy nagyobb madárra vágytam csak az sokba került.... szerintetek melyik lenne a jobb ,ha odadnánk őket és lene egy másik madár ami nem ennyire zajos..vagy megmaradnak és igy tovább 13/l2013. szept. 21. 18:34
1/10 anonim válasza:
Mi sajnos nem tudjuk, hogy mennyire szereted a törpepapagájaidat, azt sem mennyire szeretnél egy nagyobb madarat. Lehet, hogy ez a válasz nem hasznos, de igazándiból tudod, neked kell döntened, nem pedig az ismeretlen válaszolóknak.
2/10 A kérdező kommentje:
én se tudok dönteni... nagyon szeretem ezeket,de lehet hogy jobb helyük lenne ott..
2013. szept. 21. 18:41
3/10 anonim válasza:
Nem tudnád áthelyezni a kalitkát? Mondjunk a te szobádba?
4/10 A kérdező kommentje:
nem sajnos nem tudjuk..
2013. szept. 21. 19:09
5/10 anonim válasza:
Le szoktátok takarni éjszakára? Akkor általában nem csipognak.
6/10 A kérdező kommentje:
régebben letakartuk de az se használt ..
2013. szept. 21. 21:57
7/10 anonim válasza:
Milyen fajta a "nagyobb madár" ami a kicsik helyett lenne? Egy nagyobb madár sokkal hangosabb lesz mint a kicsik! Nálam a legnagyobb madár lakásba nagy sándor papagáj..egyedül nem annyira hangos (tavaszra kap párt) de ha egyszer rákezd akkor 3-4 házzal arrébb is lehet hallani.
8/10 A kérdező kommentje:
igen a kicsik helyett lenne ugyanabba a kalitkába .. hát amazon ,jákó , ezek nem is a legnagyobb madarak de nem is a legkisebbek .. meg ezeket a madarakat a kalitka rács még elbirná .. de a nagyobbat nem.hiszem ..
2013. okt. 3. 17:39
9/10 anonim válasza:
A jákók és az amazonok inkább beszélnek és nem olyan hangosak szerintem de nagy hely kell nekik. Mekkora a kalitka? Mennyit tudsz foglalkozni majd az új madárral?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!