A gondozás mellett mennyi szeretetre van szüksége a hullámos papagájomnak?
Figyelt kérdés
Néha beszélek hozzá, visszafütyülünk egymásnak, benyúlok és megsimogatom, de nem tudom, ő mennyire szeret engem, és hogy jól gondoskodok-e róla. Mindig is én gondoztam, és visszahív, ha kimegyek a szobából.2013. szept. 13. 09:19
1/9 anonim 

válasza:

Sokra, amit leginkább egy pár adhat meg neki.
2/9 anonim 

válasza:

Igazi társ neki az egyik fajtársa lehetne, egy másik hullámos papagáj. A természetben több ezres csapatokban élnek, nem azt mondom, hogy rosszul gondozod, de ezek társas lények.
3/9 anonim 

válasza:

Minél több foglalkozás, beszélgetés, tanítás. Ez alap.
DE egy társ mindennél többet ér. Téged máshogy tudnak szeretni, mint egy fajtársat. Fontold meg. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Oké, már gondolkodtam rajta :)
2013. szept. 14. 10:27
5/9 anonim 

válasza:

Mit kell rajta gondolkodni? 1000 Ft!
6/9 A kérdező kommentje:
Jól van, csak a szüleim nem biztos, hogy megengedik! És hol ezer forint? Ő 3600 volt az árkádban
2013. szept. 15. 11:48
7/9 anonim 

válasza:

Akkor tenyésztőtől, börzéről vegyél. 3600 max a standard, ha sima hullámos akkor ezt megszívtad :)
Első voltam, köszönöm a minuszokat :) (bár nem értem mire fel)
8/9 anonim 

válasza:

Keress fel egy tenyésztőt, nála sokkal olcsóbban tudsz beszerezni egészséges és fiatal példányt.
Nekem ugyan 2000-be kerültek a papagájaim, de azért mert van a felmenőik között standard. Meg is látszik, eszméletlenül gyönyörűek. :)
9/9 anonim 

válasza:

Az én első papagájomnak először nem volt társa. Engem viszont annak tekintett szerintem, mert mikor vettem neki egy hímet, nagy ívben tojt rá, nem szerette, csak velem foglalkozott utána is. Ha rendesen van bánva vele, mint egy családtaggal, akkor nem kell neki másik papagáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!