Mikor látszik jól hogy fiú vagy lány lesz a papim?
A papi fiú,a mami meg lány...
:-)
hát az én papim fiú de úgy gondolom ez mindenkinél így van...
vagy van akinek a papája nő?? :O
Ne legyetek már primitívek...
Úgy tudom, hogy még változhaz a színe. körülötte nem fehéres egy kicsit, mármint a csőre feletti kék helyen?
De,de, még fehér ott a kék rész felett. Akkor még lehet hogy mégis lány lesz? :)
A papi az nekem papagáj...:)
9 hónapos madáron már egyértelműen látszik milyen nemű. A tojók viaszhártyája is lehet kékes (halványkék) de az orrnyílás körül minden esetben határozottan fehérebb. Ivarérett tojóknál gyakran barna a viaszhártya. A hímeké intenzív lilás- (ritkábban zöldes-)kék, az orrnyílás körül sohasem fehéres. Ha lehetséges, akkor fényképezd le és linkeld ide!
Albínó (fehér), lutínó (sárga) és némely egyébb színváltozatnál a nem meghatározása nehézkes.
20:39-es vok. Idézek 1 fórumból:
Amelyik pár hónapos papagájnak az orrluka körül fehér,az tuti tojó lesz,a többi szín mindegy mellette,általában kékes-lilával párosodik a fehér szín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!