Most fiú vagy lány a hullámos papagájom?
Vettünk egy "lány" papagájt de nem biztos hogy az mert a csőre közepén van egy kék rész,de amugy lilás barnás a csőre többi része =S.
És nekünk egy fiu papagájunk van és lányt akartaunk mellé nem lesz baj ha két fiú van együt?

Hát, nem tudom, én is fiút akartam anno, és azt is vettünk, aztán amikor lepasszoltuk az egyik ismerősömnek, egyszer csak felhív, hogy Samuka tojást tojt.
Szóval elég nehéz megállapítani, hogyha még a kereskedésben sem tudják. De remélem kiderül és megtudod.

A papagájod fiú!
A fiatal tojók viaszhártyája kék(de nem ennyire élénk), majd kifehéredik aztán bebarnul.
A fiata hímeknek kezdetben erős rózsaszín, majd kék színű a viaszhártyája.

Utolsó, te hülyeségeket beszélsz! A hullámos papagáj 6hónaposan ivarérett(nem tenyészérett) tehát már tisztán látható rajta az ivara.
Mi az, hogy a világosabb tollú madár a tojó? Hullámos papagájból csaknem végtelen mennyiségü színváltozat van. A toll színe egyáltalán nem jelent támpontot.
Ha a világosabb a tojó, akkor hófehér scsak tojó lehet, mert az mindennél világosabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!