Megoldható, hogy valaki fogságban feketerigót tartson? Hogyan?
kedves montihun, az nem kiszúrás a papagájjal ha bezárod egy kalitkába? de mondhattam volna kanárit vagy pintyet is sőt egyéb kedvencként tartott madarat...
kérdezőnek: a feketerigó a természetbe való, könnyen megeshet, hogy nem bírná elviselni a fogságot akkor sem ha fiókaként kerülne hozzád. meg lehet próbálni, de védett madarak szóval egyeztetned kell a helyi hatósággal engedély szerzés céljából.
Jobb ha kint van, nekik az a természetes, ha már van fiókád, addig tartsd magadnál, ameddig nem tud repülni!
Volt feketerigó fiókám, aki vérző szárnnyal került hozzám, nevelgettem amíg nem tudott biztosan repülni és elengedtem a kertben. A szomszéd fáján lakott de gyakran visszajárt a mi udvarunkba is táplálékot keresni. Ez tavaly tavasszal volt, most már ugyan egy jó ideje nem láttam, vagy csak nem tudom megkülönböztetni a többitől, rengeteg rigó van esténként errefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!