Gas72 kérdése:
Milyen fajt ajánlotok egy viszonylag kezdőnek?
Figyelt kérdés
2 hullámos papagáj után kedvem lenne egy másik fajhoz is. Eddig a nimfapapagájt tartom esélyesnek.2013. júl. 16. 16:18
11/12 anonim válasza:
Igen, nálunk ez a módja, csak úgy mondom hogy kb 6 éve postagalambokkal versenyzek, dísztyúkokat tenyésztek, papagájaim, kanáraim,zebrapintyeim,is vannak. Engem ne sajnálj, a szegényeket kell, meg a szellemileg nem épp embereket kell sajnálni!:) A mai világban a humort se értik, nem tudom hogy ezzel mi a probléma!:) Azt hogy még te, nem érted, attól még lehet hogy 30 embernek igenis vicces...:) De hogyha még érdekel a véleményem, akkor a nimfapapagáj elég hely igényes nagy kalitka vagy pedig röpde kell neki. Zebrapintyet tudom még ajánlani, azok nagyon picik, de azért nekik is kell hely. És hogy NE állatkereskedésbe vegyél madarat hanem egy tenyésztőtől! Számos tenyésztőt és madártartót találsz meg itt az interneten ;)
12/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom egy kezdőnek egy nagy kalitka vásárlása/készít(tet)ése miért okozna problémát. Bocs hogy nem értékeltem a viccedet, de én a magasabb szintűeket kedvelem, plusz fáradt is voltam. De kösz a normális választ :)
2013. júl. 19. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!