Mért tojik a tyúk a kertbe?
Na, az új helyet már nem hagyták ott miután elszedtem a tojásokat. Lehet, az idő miatt is volt a helyváltoztatás, ez az új hely egy kivágott fa helyén maradt hűvösebb mélyedésben van.
De igazából tényleg annak örülök legjobban, hogy minden tyúk "működik" :), nem murgeltek meg, és tojnak is (gyönyörű, nagy tojásokat!, mert eleinte csak kisebbeket és féltem, hogy ez így marad, de nem). És ahogy elnézem, jól is érzik magukat. :))
Egyelőre még többe van 1 tojás nekem, mintha venném a boltba (a fő oka, hogy nem értve ehhez, vettem egy rakás tojótápot, mely, mint kiderült, igazából nem is kéne, meg sztem át is vertek vele keményen; de ami miatt el fogom hagyni, hogy állítólag génmódosított szóját tartalmaz), viszont tényleg más az ízük. Állaguk is. De a tudat, hogy saját tojás és hogy tudom azt is, hogy természetes kajából van - hát az valami egészen különleges! :)
Következő lépés lesz a saját tészta készítése. :DDD
Gondolkozom én is más szárnyasokon. Gyöngyös tyúk nagyon érdekel. Meg egyszer jártam igazi madarásznál, ott az udvaron olyan díszbaromfik, díszkacsák, fácánok, pávák jártak szabadon, hogy valami egészen meseszerű volt.
És mindez nem valami tanyán, hanem Bp. egy külső, családiházas kerületében. Úgyhogy kitudja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!