Milyen gyakran etessem a füsti fecske fiókát?
Mekkora kb? meg kis tollatlan vagy mar novoget? mert attol is fugg,. Nekunk most rigo fiokank van :))))
csontival etetjuk, gyonyoruen fejlodik, szerintem 1-2het es el is repul :( :)
Hát már nyitott szemű és félig még pelyhesek a tollai.
Megfogadom a tanácsot és ameddig tátog addig ettem.
Amúgy itatni nem kell?
Az itatást úgy is megoldhatod, ha az eleségnek szánt legyet, csontit(A csontiból könnyedén tudsz legyet csinálni, csak hagyd bebábozódni és kikelni.) eletés előtt kicsit vízben áztatod.
Én ezt a módszert az állatkert látványkórházában láttam, úgyhogy biztos működik. :)
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon hasznosak! :)
A kis fióka egészen megszokta az új környezetét és hála a tanácsaitoknak, életben maradhat.
Mi verébfiókát etettünk, persze ő darált magot kapott.
A víz nagyon fontos, ahogy többen is írták, úgy jó lesz, ha csinálod.
A verébfióka szinte percre pontosan minden órában evett.
A napot magától osztotta két részre, 12 órán keresztül óránként evett, 12 órát, az éjszakát, sötétedéstől virradatig átaludta.
Mindig magától jelzett, csipogott, hogy már éhes.
Valóban ameddig tátogott, addig kérte az ennivalót.
Életben maradt, visszajárt a kertbe, még a házba is be akart repülni, annyira tudta, hogy két hétig ott lakott.
Én egyszer felneveltem két vörös vércsét aztán elrepültek.
Úgy találtam őket fa alatt. Mentem az üzletbe vettem nekik a sonkákat meg a májakat benyelték mint kacsa a nokedlit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!