Nem akar nőni a szarkám! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
van egy szarkám és hiába etetem nem akar nőni.most kb. egy feketerigó nagyságú.pedig már a tollaí is kinőttek kivéve a farkát ami úgy 12-12 cm.szoktam neki adni macskakonzervet kutyakaját áztatva gyíkot békát kígyót bogarakat főt tojást csirkenevelőt áztatva gyümölcsöket és csirkehúst nyers tojást főtt krumplit főtt tésztát magokat pl: kukorica búza köles napraforgó néha borsó de szoktam még túrót sajtot reszelt répát is adni neki.2013. jún. 21. 14:59
1/3 A kérdező kommentje:
A farka 12-13cm
2013. jún. 21. 14:59
2/3 anonim válasza:
Milyen gyakran eteted?
Mennyi idős?
(Kígyót honnan szerzel neki?)
3/3 A kérdező kommentje:
1,5-1 óránként etetem. kb.1 hónapos a kígyót mezőn ha találok de ritka eddig csak 3-at adtam neki az is 20cm volt
2013. jún. 30. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!