Hagy csináljak a szarkámnak röpdét?
Figyelt kérdés
Van egy szarkám és szeretnék csinálni egy röpdét hogy tudjon röpködni anélkül hogy elkapná macskánk de nem tudom mekkora kell hova és miből ... készítsem.2013. jún. 18. 15:41
1/11 anonim válasza:
Hello
Egyszerűbb és olcsóbb, ha a macskát bezárod egy befőttesüvegbe a madarad meg szabdon repkedhet.
2/11 anonim válasza:
vagy a madarat rakod egy konzervdobozba és egy jól megtapodod az oldalát:)
3/11 anonim válasza:
Ha visszaengednéd a természetbe, ahová való, akkor biztos boldog lenne. A kalitka vagy röpde mérete csak arra elég, hogy elvegetáljon élete végéig.
4/11 A kérdező kommentje:
utolsónak!
nem akarom egész életére egy röpdében tartani csak ameddig nem vagyok otthon addig akarom bezárni.
2013. jún. 18. 20:41
5/11 A kérdező kommentje:
Elektro Guru!!
Szerintem téged kéne egy nagy befőttes üvegbe rakni, és jóól összerázni!Majd elhajítani!Ja és a befőttesüveg legyen bezárva!
2013. jún. 18. 20:45
6/11 A kérdező kommentje:
2.
Neked a fejedet kéne megtapodni!!
2013. jún. 18. 20:47
7/11 anonim válasza:
De mi az, hogy a TE szarkád? Mit keres az a szegény madár egy lakásban?
8/11 A kérdező kommentje:
Nincs a lakásban!!!!És ha már így belejöttünk a kérdezősködésbe akkor PL:Mi az hogy, a TE macskád a TE kutyád a TE papagájod a TE lovad stb.????
És kérlek ne szólj bele.
2013. jún. 19. 02:06
9/11 anonim válasza:
A szarka vadon élő állat, az általad felsoroltakat már sajnos függővé tettük magunktól. Nem kötekedni akarok, csak nem értem mi a jó ebben neked, ha ő a rabság miatt boldogtalan lesz? Hol tartod a szarkát?
10/11 A kérdező kommentje:
Az igaz hogy függők!DE azok sem érzik jobban magukat mint a fogságban tartott szarka.ha a szarka annyira utálna nálam lenni már rég elment volna.ha akar úgyis elmegy tőlem nincs bezárva egyáltalán.
2013. jún. 19. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!