Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Miért bántja a tojó a hím...

Miért bántja a tojó a hím hullámos papagájt?

Figyelt kérdés
Van két hullámos papagájom.A tojó 1 éve a hím 2 (2-3 hónapos) hete van nálam.Eleinte nagyon jól megvoltak egyszerre ettek,egy rúdon ültek stb. a tojó ki se akart jönni a kalitkából repülni.De pár napja a tojó piszkálja a hímet,lelöki a rúdról nem hagyja enni,kergeti a kalitkába.Ha a hím visszacsíp és kicsit fölénybe kerül akkor elkezdenek udvarolni egymásnak aztán a kalitka két végbe vonulnak.

2013. máj. 31. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Egy romantikus kapcsolat kezdete :D.Nyugi semmi baj sincs, csak éreztetni akarja ki is a nagyobb.De amenyiben aldurvul a helyzet (amit kétlek) abban az esetben válaszd szét őket.
2013. máj. 31. 18:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezek nem kutyák, hogy éreztessék ki a nagyobb.

Egyszerűen a tojó ivarérett és valószínűleg így a jó időben szeretne szaporodni, amit a fiatal hímed nem fog megtenni.

Felelőtlenség egy ivarérett és egy fiatal hullámos papagájt párba tenni.

2013. jún. 1. 23:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Látod, mégis csak érzteti ki a nagyobb, mert ő szaporodni akar, a kicsi meg néz mert azt se tudja mit hova kell tenni. :D Egyébként nekem is volt már, hogy egy ivarérett péládnyt össze raktam egy kicsivel és semmi gond nem volt, ivarérett lett és metek szépen a dolgok ahogy menniük kell.
2013. jún. 3. 21:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Már kezd javulni a helyzet.Ki tudom venni már a kicsit is a kalitkából és egyszerre foglalkozok velük.Van még civakodás,de a tojó már jobban viseli.
2013. jún. 4. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!