A Hullámos Papagájoknak úgy heti 1-2 alkalommal lehet adni szárított kenyeret?
Figyelt kérdés
Változatos táplálékot akarok adni a papagájaimnak . Most az lenne a fontos nekem hogy lehet-e adni a Hullámos papagájaimnak száraz/szárított kenyeret?2013. máj. 30. 16:45
1/4 anonim válasza:
Nem szabad, mert gyomor- és bélgyulladást okozhat!
Inkább mással tedd változatossá az étrendjüket. Adhatsz neki különféle zöldségeket(A bolti salátával óvatosan, mert vegyszeres lehet!), gyümölcsöket.
Félérett gyomnövényeket(tyúkhúr, muhar, pásztortáska...), fürtöskölest.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :)
Most adtam nekik almát és egy kis kampóra tűztem 4-5 db t
és a többit meg eltettem rejtett helyekre a ketrecben és imádják enni :D habár az egyiknek répa kéne , de nekünk nincs itthol répánk. Köszönöm mégegyszer !
2013. máj. 30. 17:10
3/4 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy nem minden zöldség és gyümölcs adható nekik, mert sokuk mérgező.
Itt egy oldal linkje, itt jól össze van szedve, hogy miből mennyit lehet adni. Répát szerezzetek be, azt gyakran lehet nekik adni. :)
4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2013. jún. 27. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!