Ket napja van egy hullamos papagajom, az udvaromra repult s megfogtam, ma elkezdte tepni a tollat, mi lehet ennek az oka?
Biztosan tépi? Nem csak elkezdett vedleni? Nem a tollászkodást és a vedlést nézed tépésnek véletlen?
Amúgy ha megszeretnéd tartani, vegyél neki egy párt, lehet ez a baja csak.
No meg először tace-paot raknék üzletek kirakatába, és minden egyéb sokak által látogatott helyre, fák oldalára akárhova, hogy találtam egy hullámos papagájt.
Valószínű valahonnét kiszökött, és szinte biztos, hogy valahol egy kisfiú-kislány már a két szemét kisírta miatta!
Szép tőled, hogy rögtön pártfogásba vetted, de talán meg kellene próbálni megtalálni az eredeti gazdiját!!!!
A hármas válaszoló nem azt mondta,hogy egy r*hadék vagy amiért megmentetted a madarat :D Igaza van,tegyél ki szórólapokat,próbáld megtalálni a madár gazdáját,és ha nem jelentkezik,akkor tartsd meg :)
Az apró tollak pedig a vedlés jelei,nincs a papagájjal semmi gond.
Lehet, hogy hiányzik neki a gazdája, vagy a társa. Valószínű kiszökött valahonnan, vagy csak nyitva felejtettek egy ablakot.
Én a helyedben tennék ki plakátokat, vagy megpróbálnék utánajárni, hogy nem veszte-e el valakinek a papagája.
Hány éves amúgy?Szüleid mit szólnak hozzá?:)
Ahol én lakom, tavaj nyáron szökött ki a papagáj az ablakon. Egy 6 éves kisfiú volt a gazdija, soha ki nem repült a ketrecből, ha takarították belőle a szemetet. Akkor huss, és egy perc alatt kívül volt az ablakon is.
Gondolhatjátok, hogy az a kisfiú mennyit sírt utána. Kb. 2 hét múlva visszajött a madárka, reggel felkeltek, ott volt az ablakpárkányon. Honnét tudta vajon, hogy egy 100 lakásos társasháznak melyik ablakánál kell lejelentkezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!